Oberta la matrícula per a l’escola d’adults

El curs de l'EPA començarà el 2 de setembre

Oberta la matrícula per a l’escola d’adults

L’Escola Permanent d’Adults, EPA, començarà el curs el pròxim 20 de setembre amb un ventall de propostes formatives. Narcisa Rambla, responsable de l’escola d’adults dels Ports ha animat a les persones interessades a apuntar-se per a poder començar a organitzar els grups i horaris.

Com cada any, l’oferta formativa engloba programes d’idiomes i d’educació bàsica per a les persones que no van poder finalitzar la secundària o bé per als que volen fer una FP.

També hi ha classes de Valencià i Castellà per a estrangers, informàtica, “manualitats” o Salut i Benestar Actiu.

Narcisa Rambla és la directora de l’EPA a Morella

A més, des del Centre d’Adults dels Ports també s’ofereix un curs de preparació de les proves de competències clau les quals permeten accedir als Certificats de Professionalitat de Nivell 2 del Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Per tal de matricular-se i també per obtenir més informació només cal anar a la seu de l’escola d’adults de Morella.

Directe