Conselleria segueix apuntant a 10 contagis per coronavirus a Forcall

La incidència del País Valencià baixa fins als 95 casos d’incidència mentre s’arriba a un 75% d’immunitzats

Una imatge d'arxiu del Centre de Salut de Morella

La incidència al conjunt del País Valencià va disminuint al mateix temps que ho fa el nombre de restriccions existents a causa del la covid. Actualment les tres províncies valencianes sumen una incidència de 95 casos per cada 100.000 habitants baixant un 55% en els darrers 14 dies.

Baixa la incidència mentre puja el nombre de vacunats que supera ja les 4 milions de persones amb una dosi. En concret per ara un total de 4.015.320 persones han rebut ja una dosi, i en aquests moments, compten amb la pauta completa d’immunització 3.799.247 persones, el que és ja un 75% de valencians i valencianes completament immunitzats.

La situació a
la comarca dels Ports

Pel que fa als nous casos en l’última actualització, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat 355 casos nous amb 44 a Castelló. A la comarca dels Ports conselleria segueix donant un elevat nombre de casos a Forcall amb 10 contagis; 4 a Vilafranca, i 1 a La Mata i a Morella tot i que el consistori d’aquest últim municipi informava a finals de la setmana passada que ja no hi havia casos al poble. Com sempre recordem que aquestes xifres de Conselleria es troben endarrerides i podrien haver-hi tant més contagiats com menys.

A més, s’han registrat 823 altes, i en els hospitals valencians tenen, actualment, 260 persones ingressades, 66 d’elles en l’UCI: 44 a la província de Castelló, 8 en UCI.

Directe