Vilafranca viu un dia d’angoixa per la desaparició d’un pare i un fill

Havien eixit a per bolets a La Estrella i els han trobat en bon estat ja de nit

Vilafranca viu un dia d’angoixa per la desaparició d’un pare i un fill

A meitat vesprada de dijous el Consorci Provincial de Bombers de Castelló es mobilitzava per tal de buscar a dos homes, pare i fill d’Albocàsser, que havien eixit a buscar bolets per la vilafranquina zona de La Estrella.

Els homes, de 77 i 51 anys, deurien d’haver tornat a casa a l’hora de dinar però, quan vora les 17:30 encara no havien aparegut, s’ha començat la recerca, primer per part de la família i, posteriorment, s’ha avisat a Emergències. S’ha mobilitzat a 3 dotacions dels bombers del Consorci Provincial, a dos unitats de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana i a dues unitats de comandament.

Ha sigut ja per la nit quan primer el fill i poc després el pare han sigut trobats en bon estat.

Directe