Obri el període de matrícula a l’escola municipal de música

Aquest dijous es reunia el patronat de música per ultimar els detalls del curs

La pròxima setmana s’obrirà el període de matriculacions per al curs 2021-2022 de l’escola municipal de música de Morella. Enguany es vol tornar a la presencialitat al 100% de les classes després d’un any protagonitzat per la pandèmia del coronavirus. Qui es vulga matricular ho haurà de fet a partir de dilluns. Així esperen ara que es decidisca la gent a apuntar-se i poder augmentar la passi´per la música a Morella.

Tot després d’un any protagonitzat per la pandèmia del coronavirus i la docència en línia que va fer ben complicat el poder desenvolupar les classes en normalitat.

Enguany s’ha de continuar en plans de contingència del coronavirus, amb presencialitat 100% i amb algunes mesures anti covid reduïdes. Tots aquests temes com el del futur lloc on s’ha d’ubicar l’escola de música al Colomer Zurita, s’han tractat en la reunió.

Directe