Plou a Morella a una intensitat de fins 180 l/m2

Per ara en les últimes 28 hores de temporal s'han recollit a la capital dels Ports 60 l/m2

Plou a Morella a una intensitat de fins 180 l/m2
Foto: Adrian Diago

Morella viu una altra intensa tronada la vesprada d’aquest dijous 2 de setembre que ha fet arribar els mesuradors de precipitació fins als 180 litres per metre quadrat i per hora, la màxima intensitat de precipitació que ha assolit aquesta tromba d’aigua.

La tronada ha crescut ràpidament damunt la ciutat minuts abans de les sis i mitja de la vesprada i ha precipitat amb força durant uns vint minuts especialment damunt del nucli urbà de Morella, part de la zona, Fàbrica de Giner, Morella la Vella i la zona de Torre Miró i la Carcellera.

Tot i l’espectacularitat habitual que provoca la baixada de l’aigua per les costes de Morella com les que aboquen a la placeta dels tarrascons, el recull de la tronada no ha sigut tant elevat. Deixant a l’observatori de la ciutat més de 28 litres per metre quadrat fins a les 18:50 de la vesprada quant encara continua plovent tot i que amb menor intensitat.

Per ara en les últimes 24 hores de temporal s’han recollit 63 litres per metre quadrat.

Directe