Oberta la matriculació a l’Escola de Música de Vilafranca

Tot a punt per a iniciar el curs la propera setmana

Oberta la matriculació a l’Escola de Música de Vilafranca
L'escola de Música de Vilafranca, en una imatge d'arxiu

L’Escola de Música de la Unió Musical de Vilafranca està duent a terme aquestos dies el procés de matriculació per al curs musical 2021-2022. Tot s’està preparant per a que les classes puguen començar el més aviat possible, adaptant el calendari de l’Escola de Música amb el del curs escolar.

Tradicionalment el curs a l’Escola de Música s’iniciava al mes d’octubre, si bé ja l’any passat es va voler fer aquest reajust per fer-lo coincidir amb les classes del col·legi. Un intent que no va estar del tot possible a causa de la Covid-19.

Un curs passat en el que la presencialitat a les aules es va veure barrejada amb les classes online en algún tram del mateix. Les mesures sanitàries per la pandèmia continuaran aplicant-se en aquest curs que està a punt de començar.

Tot indica a que l’elevada matrícula a l’Escola de Música que es va produir l’any passat es pot mantindre en aquest nou curs. Certament, en un any tant complicat com el passat les matrícules van augmentar considerablement. I com no, la Unió Musical de Vilafranca manté la seua oferta formativa a la seua Escola de Música amb totes les aules d’instruments amb les que s’ha comptat habitualment.

Esta setmana es tancarà tot el procediment de les matrícules al nou curs de l’Escola de Música de Vilafranca i les classes s’iniciaran a partir del dia 9 de setembre.

Directe