L’Escola Infantil de Morella inicia el curs dimecres

Aquest nou curs comptarà amb 39 alumnes, els quals s’incorporaran de manera escalonada a les classes

L’Escola Infantil de Morella arrancarà demà, 1 de setembre, el nou curs escolar. Així, per a aquest exercici 2021-2022 s’han matriculat 39 alumnes que s’incorporaran a les classes de manera escalonada a partir del 2 de setembre. Així, el dia 1 serà una jornada de consultes amb el professorat, els 2 i 3, hi haurà classes al matí de 10.00 hores a 12.00 hores, el 6 i 7 de setembre s’iniciaran les classes a la vesprada per a l’alumnat de l’any anterior i a partir del 8 es prestarà el servei complet des de les 9.00 hores fins a les 13.00 hores i de 15.00 hores fins a les 18.00 hores.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola Infantil és un servei molt important per a la conciliació familiar i que enguany es distribuirà l’alumnat en tres classes per a evitar contagis de la COVID-19”. L’edil ha explicat “l’entrada de l’alumnat es fa de manera escalonada com a forma d’adaptació entre el període d’estiu i l’inici del curs” i ha afegit que “des del dimecres 8 de setembre ja es disposarà del servei complet amb horaris de matí i vesprada”. Ana ha explicat que “el dilluns 6 de setembre es realitzarà una reunió amb els pares i mares de l’alumnat a la Sala del Justícia a les 19.00 hores i explicar diferents aspectes del nou curs i dubtes que puguen sorgir“. Finalment, ha comentat que “s’ha contractat una nova mestra per a aquest curs i reforçar el servei de l’Escola Infantil”.

Cal recordar que l’Escola Infantil de Morella és un servei municipal i gratuït per a facilitar la conciliació familiar. Les mares i pares paguen 50 euros per les despeses del material escolar de cada alumne durant tot el curs.

Directe