Un minut de silenci per les víctimes de l’enfonsament de Peníscola

A Peníscola i a Diputació s'ha recordat la catàstrofe de l'edifici

Minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Peníscola

La Diputació de Castelló ha parat a migdia durant un minut per a recordar les dues víctimes de l’enfonsament, dimecres passat, d’un bloc d’apartaments a Peníscola. La presidenta en funcions, Patricia Puerta, ha encapçalat la representació de la Diputació a les portes del Palau Provincial, a la que s’han sumat els portaveus dels grups de l’oposició i personal de la institució.

Puerta ha transmés en nom de la Diputació el més sentit condol als familiars de les dues persones que han perdut la vida en l’accident. Com va fer ahir, la vicepresidenta s’ha tornat a posar a disposició de la Generalitat i l’Ajuntament de Peníscola per a cooperar en el reallotjament de les persones que han perdut la seua llar amb l’ensorrament.

Minut de silenci a les portes de la Diputació de Castelló

La presidenta en funcions ha agraït l’esforç de tot l’equip de rescat, liderat per efectius del Consorci Provincial de Bombers, «que durant més de 24 hores no han parat de treballar per a rescatar les persones atrapades sota les runes».

A la mateixa hora, la diputada del Baix Maestrat Ruth Sanz ha participat en el minut de silenci convocat a Peníscola pel consistori local. L’alcalde de Peníscola, Andrés Martinez, ha traslladat “les meues condolences a les famílies de les víctimes i transmetre el meu agraïment als assistents al minut de silenci, molt especialment als veïns, els cossos de seguretat i les institucions que han estat treballant sense descans en aquest dolorós succés”.

Directe