Morella denuncia els botellots i actes vandàlics

L’Ajuntament fa una crida al civisme, sobretot, durant les “festes”

Morella denuncia els botellots i actes vandàlics

Morella denuncia un nou acte vandàlic. El darrer episodi s’ha produït la matinada d’aquest dilluns, durant la qual un grup de joves, estaven fent un botellot, han trencat part del mobiliari exterior de l’escola infantil. Segons ha explicat el regidor d’obres i serveis, Joan Carles Marcobal, la incidència s’ha registrat aquest dilluns, al matí, quan membres de la brigada municipal s’han desplaçat fins a l’escola per fer diferents tasques de manteniment.

Marcobal ha destacat que és important conscienciar a la població més jove del perill que comporta realitzar aquest tipus d’activitats i ha fet una crida al civisme perquè no es torne a repetir en aquest lloc ni cap altre punt de la ciutat.

Tot i que els danys no són de gran importància, en els pròxims dies, l’Ajuntament procedirà a la reparació dels desperfectes, que principalment se centre en la tanca del pati.

Joan Carles Marcobal és el regidor d’obres de l’Ajuntament de Morella

Amb tot, des de l’Ajuntament demanen responsabilitat, sobretot, durant els pròxims dies quan Morella hauria de celebrar les seues festes d’agost.

Directe