S’obrin les inscripcions per participar de les jornades de portes obertes a joves empreses

A més, s'està elaborant un vídeo per a la jornada d'Ares del 25 de setembre

Des de la Xarxa Reactiva els Ports juntament amb el grup d’acció local Altmaesports s’està creant un vídeo per a la jornada emprèn jove que es realitzarà el 25 de setembre en la localitat d’Ares del Maestrat. Aquest vídeo consisteix el que diferents empreses del territori obrin les seues portes a joves de la zona per donar a conèixer la seva trajectòria empresarial. Són visites on s’invita a la gent jove a veure de forma real el funcionament de diferents empreses del Alt Maestrat i de Els Ports.

Per participar en les jornades de portes obertes cal inscriure’s prèviament.

Les visites van a ser el dia 3 de setembre a les empreses de MaestrArq, joves emprenedors que es situen en Culla i han creat un estudi d’arquitectura; Quesos de Catí, on es podrà conèixer de primera mà el funcionament i l’elaboració artesanal d’aquesta coneguda formatgeria, degusta una àmplia varietat de formatges i visita l’explotació caprina. Finalment aquest dia acaba en les portes obertes a Cabritillo del Maestrazgo, empresa agroalimentària que ha apostat per la qualitat dels productes i la seva elaboració cuidadosa, tenint de matèria prima el cabrit.

Per al dia 6 de setembre les empreses participants en les portes obertes són Electrificaciones la Mata, on han apostat per la innovació de les energies renovables: Respiranatura en Cinctorres, empresa dedicada al senderisme i al l’alquiler de les e-bikes per poder fer rutes i disfrutar de la natura. Finalment l’empresa d’Alba Querol que ha decidit continuar amb l’ofici familiar de la ramaderia de vaques en Ares del Maestrat.

Aquest exemples posen de manifest de que viure i posar en funcionament diferents empreses en zones rurals es possible. És per això que es fa una crida a la població jove per poder disfrutar i conèixer empreses del territori, participant en les portes a joves empreses.

Directe