La “Guia sentimental del Maestrat” es presenta a Vallibona

Aquest és un recull d'informació escrit amb voluntat d'estil

La terrassa de la Carbonera ha sigut l’escenari escollit per a presentar el llibre «Guia sentimental del Maestrat», de l’escriptora amb arrels vinarossenques Amàlia Roig. En aquest llibre es pot trobar informació d’un gran nombre de pobles del Maestrat, la Tinença i Els Ports amb dades al voltant de molts aspectes culturals, històrics i patrimonials de cada municipi.

El motiu pel qual aquesta guia rep l’adjectiu «sentimental» és que va més enllà de l’enunciació de dades i està escrita amb voluntat d’estil perquè es puga gaudir com una novel·la. Per aconseguir-ho, a part d’informació també compta amb el que pot aportar la visió personal de l’autora.

Amàlia Roig és escriptora

També es nodreix molt de la memòria i experiències de l’autora a través del temps. Aquesta circumstància no està present en moltes obres, però Amàlia Roig ha aprofitat la seua vida i records del Maestrat, tema recurrent en tots els seus llibres.

Vallibona ha pogut gaudir d’aquesta proposta cultural al voltant del territori dins de les activitats del mes d’agost a la localitat.

Directe