Bordat amb “diamants” a Morella

La veïna Montse Ripollés crea aquestes imatges pedreta a pedreta

Bordat amb “diamants” a Morella

La Llotja de l’Ajuntament de Morella alberga durant tot el mes d’agost l’exposició de brodats en diamants realitzada per la veïna del poble Montse Ripollés, que des que va començar la pandèmia de la COVID-19, ha creat, pedreta a pedreta, un gran nombre d’imatges amb total precisió.

Cadascuna d’aquestes imatges pot arribar a contenir centenars de milers de pedres de colors que formen totes les formes, colors i ombres.

Montse rep la pixelació i els materials per a fer qualsevol imatge que desitge i apega cada pedra al seu lloc a un paper apegalós. Aquest és un treball que requereix molta paciència i molt de temps i el més mínim error pot distorsionar el resultat final. El resultat són imatges totalment fidels que reflecteixen tots els colors, figures i ombres, a més de la profunditat de camp i la perspectiva original.

Al llarg de la seua trajectòria com a bordadora Montse ha realitzat imatges de tot tipus, tot i que les de Morella són les seues preferides. Crear aquestes imatges requereix un gran nombre d’hores cada dia. Algunes d’aquestes, poden costar més d’un mes de treball.

https://vimeo.com/289880522
Montse Ripollés és artista

L’exposició es pot visitar a la Llotja de l’Ajuntament durant tot el mes d’agost.

Directe