Detingut a Morella per portar amagat cocaïna, metamfetamina, haixix, LSD i èxtasis

L'home de 36 anys és el suposat autor d'un delicte contra la salut pública

Detingut a Morella per portar amagat cocaïna, metamfetamina, haixix, LSD i èxtasis

Dins dels serveis que la Guàrdia Civil ve desenvolupant per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província de Castelló durant tot l’any, la Guàrdia Civil ha detingut a un home per un presumpte delicte
contra la salut pública, per tràfic de drogues en la localitat de Morella.

La Guàrdia Civil de Morella en un operatiu que va iniciar donant l’alt a un vehicle en el qual els seus ocupants van començar a mostrar una actitud nerviosa davant la presència dels agents, va culminar amb la detenció d’un dels homes, en portar amagat entre una maleta, una motxilla i una bossa de mà cocaïna, metamfetamina, haixix, LSD i èxtasis distribuïts en xicotetes dosis preparades per a la seua venda.

A més, els agents actuants van trobar 2.345 euros fraccionats en bitllets de 5, 10 , 20, 50 i 100 euros sense poder determinar ni justificar la seua procedència.

Per tot el que s’ha exposat, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció del copilot, un home de 36 anys d’edat com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Morella. Les diligències instruïdes van ser entregades en els Jutjats de Vinaròs.

Directe