Morella té 8 contagiats per coronavirus

S'han donat altes respecte a les dades anteriors, però també ha hagut nous contagis

El Centre de Salut de Morella, en una imatge recent

Morella compta actualment amb vuit persones contagiades per coronavirus. Així ho ha explicat l’Ajuntament de Morella, que assegura que hi ha aquesta xifra de contagis després de donar-se diverses altes però també nous positius.

Al conjunt del País Valencià en les últimes hores han baixat considerablement els nous casos respecte a jornades anteriors on eren més de 3.000 nous caso diaris i s’han notificat 1.876 casos nous 227 dels quals a Castelló. A més, des de l’última actualització s’han registrat 2.158 altes, en aquests moments hi ha 29.684 casos actius, la qual cosa suposa un 6,38% del total de positius i hi ha sis defuncions, en l’última setmana.

Pel que fa a la incidència, actualment el País valencià ja és dels que menys creix pel que s’estaria doblegant la corba d’aquesta onada tal i com va afirmar la consellera de sanitat aquest dilluns. Per ara continua molt elevada amb 590 casos per cada 100.000 habitants, però en els darrers 14 dies puja un 59% pels més de 300 punts que pujava fa dues setmanes. El que baixa en aquesta jornada després d’un exponencial augment la setmana passada són les hospitalitzacions actualment hi ha 697 persones ingressades, 75 a la província de Castelló, i 9 en UCI.

Pel que fa la vacunació es continua administrant a persones de 20 a 70 anys fins un total de 3.131.208 persones que han rebut ja una dosi de la vacuna contra el coronavirus en la Comunitat. A més, en aquests moments, compten amb la pauta completa d’immunització 2.606.398 persones, un 51,53% de la població completament vacunada, un 0’33% més que ahir en el que ja pareix una frenada en l’augment de persones vacunades de forma total, un ritme un poc més lent que fa unes setmanes on augmentava més d’un u per cent al dia.

Directe