19 empreses de Benicarló, distingides amb el prestigiós segell de qualitat turística SICTED

Hípica Benicarló, Pizzeria Mauro, Restaurant Frexes, Viajes Bici Maestrat, Maesports, Edifici Bel, Apartamentos El Oasis i Hotel Rosi s'estrenen enguany

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la regidora de Turisme, Isabel Cardona, han lliurat avui els diplomes acreditatius a les nou empreses que s’han incorporat enguany al sistema de qualitat turística SICTED, i a les cinc que han renovat la distinció, una vegada acreditat el compliment dels requisits establerts.

Les nou empreses distingides per primera vegada amb el segell de qualitat són Hípica Benicarló, Pizzeria Mauro, Restaurant Frexes, Viajes Bici Maestrat, Maesports, Edifici Bel, Apartamentos El Oasis i Hotel Rosi que, amb aquesta distinció, certifiquen de forma oficial la qualitat dels seus serveis.

D’altra banda, les empreses que han renovat la distinció SICTED són A navegar, Apartaments Els Romers, Restaurant Hogar del Pescador, el Mucbe i la Tourist Info.

Paral·lelament, Benicarló compta amb cinc empreses més que també tenen el segell SICTED però que enguany no rebran el diploma per trobar-se en la fase del cicle de seguiment (Restaurant Cor de Carxofa, Restaurant Chuanet, Restaurant San Rafael, Taberna Selecta Rayfe i Tulipa).

D’aquesta manera, en total ja són 19 establiments i entitats de Benicarló, bàsicament orientats als sectors del turisme i la gastronomia, els que compten amb el segell de qualitat turística SICTED.

Tant l’alcaldessa com la regidora de Turisme han felicitat els nous membres del segell SICTED i també els establiments que han renovat la distinció, sense oblidar els que estan en fase de seguiment. «És molt important comptar amb empreses compromeses amb la qualitat a l’hora de posicionar Benicarló en el mapa turístic, buscant sempre la millora de l’experiència i la satisfacció dels turistes», ha dit l’alcaldessa.

La regidora de Turisme ha assegurat que «des de l’Ajuntament continuarem donant suporta aquest sistema de qualitat turística perquè volem que Benicarló siga un referent, i la qualitat és la millor manera de reforçar la competitivitat turística de la nostra destinació».

El distintiu de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions), en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb quasi 6.000 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell, de les quals 1.068 estan ubicades a la Comunitat Valenciana.

Directe