Ximo Puig fa una visita institucional a Albocàsser

El president està a l'Alt Maestrat amb motiu de la celebració del Seminari de Govern Estiu-2021 del Consell

Ximo Puig fa una visita institucional a Albocàsser

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha realitzat una visita institucional a l’Ajuntament d’Albocàsser, una de les dues localitats en les quals se celebra aquest cap de setmana el Seminari de Govern Estiu-2021 la finalitat del qual és analitzar la gestió de l’Executiu valencià.

Després de la visita a l’Ajuntament, el president, acompanyat per la consellera de Sanitat i Salut Pública, Ana Barceló, i l’alcaldessa de la localitat, María Isabel Albalat, s’ha desplaçat al centre de salut per a interessar-se per les seues necessitats i conéixer de primera mà el procés de vacunació contra la COVID-19 entre la població jove.

El recorregut ha finalitzat amb la visita a l’empresa familiar Fruita seca del Maestrazgo, dedicada a la compra i descascarado d’ametla, així com a l’assessorament als agricultors sobre qüestions relacionades amb la sostenibilitat i la reducció de residus.

Directe