El Consell comença el Seminari de Govern a Albocàsser i Benassal

Es tracta del desè seminari del Consell i tindrà una durada reduïda a causa de la situació sanitària

El Consell ha iniciat el Seminari de Govern Estiu-2021, que se celebra entre aquest divendres i el dissabte en els municipis castellonencs d’Albocàsser i Benassal, amb l’objectiu d’analitzar la gestió de l’Executiu valencià durant els últims mesos, així com definir futures línies d’actuació prioritàries.

Oltra agraeix a l’Alt Maestrat
la benvinguda al Consell

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha agraït “la benvinguda rebuda per part del Consell a la comarca de l’Alt Maestrat”, on s’ha celebrat aquest matí la reunió del Ple i que acull la celebració del Seminari d’Estiu del Govern valencià.

Oltra ha realitzat aquestes declaracions aquest migdia durant la roda de premsa celebrada a Albocàsser, després de la reunió del Ple que ha tingut lloc en l’Ermita de Sant Pau, declarada Monument Històric Artístic Nacional, en les quals ha esmentat especialment “el bon acolliment i amabilitat” mostrada per la acaldesa de la localitat, Isabel Albalat, i tota la corporació municipal.

Per la tarda es fa a Benassal XI Seminari del “Govern del Botànic”, el quart d’aquesta segona legislatura amb el qual “continuem la sèrie de jornades de treball semestrals del Consell de llarg a llarg de tot el territori valencià”.

“Aquestes trobades -ha destacat Oltra – serveixen per a fixar, avaluar i organitzar l’acció de govern així com els principals temes que abordarem en profunditat durant els pròxims mesos”.

Els seminaris van arrencar al gener de 2016 a les comarques de Castelló, en concret a Morella, i, des de llavors, hem celebrat seminaris de govern a Torrevella (juliol 2016), Sagunt (gener 2017), Ademús (juliol 2017), Vinaròs-Benicarló (gener 2018), Biar-Castalla (juliol 2018), Simat de la Valldigna-Gandia (febrer 2019), Montanejos (juliol 2019), Xàbia-Dènia (febrer de 2020), i Aiora-Cofrents (octubre 2020).

Directe