Morella i Vilafranca tenen 6 casos de coronavirus a cada poble

La incidència acumulada del País Valencià quasi arriba als 500 casos

Els casos actius de coronavirus a Morella es mantenen en sis positius, un menys que la setmana passada, segons l’últim comunicat del consistori morellà. Això es deu que durant aquest temps s’han produït diverses altes, però també s’han detectat nous casos. Així, des del centre de salut continuen amb l’estudi del cribratge dels contactes.

Pel que fa a la resta de municipis de la comarca dels Ports, Vilafranca també comptaria amb sis positius en els darrers 14 dies, segons dades de la conselleria de Sanitat. També el mapa continua donant un positiu a Vallibona.

Pel que fa a la resta del País Valencià, el nombre de contagis continua augmentant, i torna a superar els 2.000 nous casos, amb 2.112. Així, es dupliquen el nombre de casos actius, i a hores d’ara es compta amb 25.056, un 5,59% del total de positius. Uns registres que no es produïen des del mes de febrer, enmig de la quarta onada de la pandèmia. Així, la incidència acumulada segueix augmentant, i ja quasi arriba als 500 casos en els últims catorze dies, situant-se en 495 casos per cada 100.000 habitants.

Pel que fa a les hospitalitzacions al Pais Valencià, experimenten un lleuger descens amb 10 persones ingressades menys. Actualment, hi ha 517 ingressats, 49 a la província de Castelló, 3 menys que ahir; i amb dos pacients en UCI. L’última actualització no ha registrat cap defunció per coronavirus en els últims set dies.

Directe