La lectura juvenil té un lloc protagonista a Ares del Maestrat

Amb la la III Trobada d'Anigmàti-k que té lloc demà dimarts

La lectura juvenil té un lloc protagonista a Ares del Maestrat
Ares, en una imatge d'arxiu

Demà dimarts 20 de juliol, Ares del Maestrat emplaça la III Trobada d’Anigmàti-k, un projecte d’animació lectora que gira al voltant de la literatura i dels gustos més juvenils, encara que enguany la jornada cultural té un enfocament feminista per a estudiar i analitzar les obres literàries.

D’aquesta manera, el projecte cultural té una programació completa per a tot el dia, que arranca a les 11h i té com a primer acte la presentació del projecte, continuada per l’acte oficial d’ Anigmàti-k, on es treballaran i analitzaran obres des de punts de vista diferents i complementaris. Per a assistir a l’acte es necessita una autorització prèvia familiar i la corresponent inscripció.

La jornada de lectura té com a convidada a Ame Soler, de Tres Voltes Rebel, que realitzarà un taller per a tots els assistents a partir de les 16.30h, amb tints reivindicatius feministes. La jornada finalitzarà a les 19h, amb una avaluació conjunta de la tercera edició del projecte cultural dedicat a les joventuts de les comarques del Maestrat i Els Ports.

De fet, aquest projecte tracta no sols de generar accions amb la lectura com a epicentre de les reflexions, sinó també intenta enfortir les relacions entre pobles veïns i oferir alternatives d’oci per als i les més joves. La participació ciutadana, col·laboració i aprenentatge comú són només algunes de les característiques d’ Anigmàti-k, projecte que ha sigut guardonat amb els premis #MilxCent de l’IVAJ de la GVA i amb el premi Culturama d’Innovació Social en Joventut de Culturama.

Directe