Sant Jordi fa festes del 23 de juliol al 2 d’agost

Enguany els ingressos "tindran un component purament benèfic" segons l'alcalde Iván Sánchez

L’Ajuntament de Sant Jordi ha elaborat un intens i atractiu programa per a les seues Festes Majors, que inclou més de 30 esdeveniments entre el 23 de juliol i el 2 d’agost. L’equip de Govern ha volgut que enguany, especialment, tots els ingressos que es generen siguen a títol benèfic per a ajudar al fet que l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), l’ONCE i ATENEU Maestrat puguen desenvolupar la seua intensa labor social.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi: “totes les festes d’enguany tindran un component solidari perquè els ingressos procedents de la venda d’entrades i tiquets es destinaran a ajudar a l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’ONCE i ATENEU Maestrat. És un any molt especial, en el qual aquestes associacions solidàries, necessiten el nostre suport més que mai, per la qual cosa hem decidit que tots els ingressos tinguen un component purament benèfic”.

L’alcalde ha destacat l’intens treball que ha fet l’edil de Festes, Begonya Ferreres, per a fer un programa de festes tan atractiu, malgrat les limitacions que encara hi ha per culpa de la pandèmia del coronavirus. Iván Sánchez i Begonya Ferreres, per aqueix motiu, han insistit tant als organitzadors dels diferents esdeveniments, així com als veïns i visitants de Sant Jordi “que extremen les mesures de seguretat sanitària per a previndre el contagi per culpa del coronavirus”.

Directe