La Creu de Santa Llúcia als col·lectius de lluita enfront de la COVID-19 es lliurarà el 14 d’agost

Morella té 10 casos actius de coronavirus

Ple en que s'aprovaven els reconeixements d'enguany

Morella entregarà la màxima distinció de la ciutat, la Creu de Santa Llúcia, el 14 d’agost al Pla dels Estudis. Així, l’Ajuntament de Morella concedeix l’alta distinció en reconeixement a la seua tasca, d’acord amb el que estableix l’article 16é del Reglament Municipal d’Honors i distincions de la ciutat, a les persones i col·lectius que han fet front a la COVID-19: Residència 3a Edat, Centre de Salut de Morella, Hospital de Vinaròs, Salut Pública Benicarló, Centre de Dia, equip base de serveis socials, Creu Roja, Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Bombers voluntaris, bombers forestals, Unitat Militar d’Emergències i serveis municipals.

Aquesta es va aprovar en el ple extraordinari celebrat el passat 7 de gener dia de Sant Julià, patró de Morella, però la situació amb la pandèmia de la COVID-19 no va permetre l’acte cívic d’entrega de les creus. D’aquesta manera, “s’ha previst per al mes d’agost i en un entorn tan especial i a l’aire lliure com és el Pla dels Estudis amb suficient aforament” ha destacat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés.

L’edil ha explicat que “enfront d’esta situació han estat moltes les persones i col·lectius que han treballat en moments duríssims contra la malaltia i evitar el seu contagi, de manera que cal posar en valor aquestes tasques”. “Totes elles són mereixedores de la màxima distinció de la ciutat de Morella. Aquestes persones són un gran exemple per a, unides, caminar cap a un futur d’esperança” ha remarcat. Finalment, Rhamsés ha aprofitat per a “convidar a tota la ciutadania a participar en l’acte cívic i recolzat tots aquests col·lectius”.

Altes i
nous casos

Actualment, Morella presenta 10 casos actius de COVID-19. En l’anterior actualització eren 12. Així, des de salut pública realitzen el seguiment de contactes directes, ja que s’han produït diverses altes, però també hi ha nous casos. Rhamsés ha volgut “recordar que hi ha un augment generalitzat dels casos i cal ser responsables i continuar amb les mesures sanitàries per a garantir la salut de totes i tots”.

Directe