Vilafranca recolza el col·lectiu LGTBI al ple de juny

Silvia Colom fa balanç de la vacunació a Vilafranca

Vilafranca recolza el col·lectiu LGTBI al ple de juny

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat aquest dilluns el seu ple ordinari del mes de juliol, una sessió amb pocs punts a l’ordre del dia i que s’iniciava amb la suspensió del ple del mes d’agost. Habitualment, el consistori vilafranquí es salta aquest mes amb menor activitat i convoca alguna sessió extraordinaria en cas de ser extrictament necessari. A més es feia lectura del manifest per recolzar el col·lectiu LGTBI i des de l’Alcaldia s’explicava amb els Decrets tota la gestió realitzada al darrer mes.

A la secció de precs i preguntes des del grup Compromís es preguntava per l’estat de la reparació de les canals d’alguns edificis després dels episodis hivernals dels darrers anys o al voltant de les recomanacions que ha fet el Síndic de Greuges a l’Ajuntament derivades de la terbolesa de l’aigua que puja del Pou de les Llargueres, produida l’estiu passat. El grup popular també comentava els agraïments als col·lectius que han fet possible celebrar actes taurins i culturals a les darreres setmanes, preguntant també pel nou Pla d’Acció Territorial de Castelló.

Un dels edificis que estan albergant més activitats aquest estiu està sent la plaça de bous. Per les seues característiques, és un espai que permet poder acollir a molts espectadors a l’aire lliure. Això sí, ha calgut també fer molta més feina administrativa per la seua apertura de la que es feia sense la pandèmia.

A la explicació dels Decrets de l’Alcaldia, Silvia Colom feia menció de la situació de la vacunació a Vilafranca i de la constant comunicació amb l’àrea de Salut.

Silvia Colom és l’alcaldessa de Vilafranca

Una sessió en la que es van debatre aquestes qüestions per part dels membres de la Corporació Municipal. Pel moment no hi haurà ple ordinari a Vilafranca fins al dilluns 13 de setembre ja que el d’agost ha estat suspès un any més.

Directe