Vallibona acull unes jornades sobre senderisme

"Cal trobar l'equilibri entre la protecció i l'ús del medi natural", diu la diputada Tania Baños

La diputada provincial d’Esports, Tania Baños, ha assistit aquesta vesprada a Vallibona a les ‘Jornades sobre Senderisme i Desenvolupament Rural Sostenible’ organitzades pel Comité de Senderes dela Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

Durant la seua intervenció ha defensat les actuacions que la Diputació està duent a terme per a trobar l’equilibri entre el manteniment de les senderes i la utilització dels mateixos per a ús i gaudi de la població. I “com a instrument per a generar activitat econòmica i fixar població a l’interior”.

En aquest sentit, ha manifestat que “és bo i natural que totes i tots ens esforcem en l’afany de conservar el nostre paisatge natural”, encara que ha incidit en què “una cosa és protegir-lo i, una altra ben diferent, expulsar del mateix a l’ésser humà”.

Directe