Peníscola arranca aquest mes de juliol el XIV Festival de Teatre al Carrer per a públic infantil

Sis actuacions durant els dijous de juliol i agost amb música, màgia, teatre, tallers i circ

Una imatge de la roda de premsa de presentació

El dia 15 de juliol els pirates seran els protagonistes de l’activitat teatral, el dia 22 del mateix mes, tindrà lloc l’espectacle circense i el 29 hi haurà actuacions musicals; ja el 5 d’agost, jocs i tallers educatius, el dia 12, màgia i el dia 19 d’agost tindrà lloc l’últim espectacle teatral previst, amb els dracs com a protagonistes.

Les actuacions es duran a terme en la Bateria del Calvari, al costat del Parc d’artilleria del Castell de la ciutat, a partir de les set i mitja de la vesprada, un entorn fantàstic i monumental d’entrada lliure.

Tot i que els espectacles són gratuïts, es realitzaran controls d’aforament i de l’acompliment de mesures d’higiene i seguretat sanitàries, per a garantir el correcte funcionament dels actes.

Directe