Un tornado arrasa teulades, persianes i contenidors a Vilafranca

Tot i haver durat tan sols dos minut el seu pas ha sigut espectacular

Un tornado arrasa teulades, persianes i contenidors a Vilafranca

Al voltant de les 17:15h de la vesprada els carrers de Vilafranca han vist interrompuda la seua calma habitual. El que pareixia una simple tronada estival, s’ha convertit en un dels fets més estranys i mai vistos en aquesta zona amb l’arribada d’un tornado.

Tot i haver durat tan sols dos minuts, el seu pas ha deixat desperfectes en diverses vivendes de l’avinguda Castelló i el carrer la Bassa amb teules trencades, teulats de xapa, persianes o contenidors enmig de l’avinguda.

Afortunadament no s’ha hagut de lamentar cap dany personal, tot i que els mals materials encara estan per valorar en les pròximes hores.

La brigada municipal ja treballa en la neteja dels carrers més afectats i en minorar els perills que puguen vindre ara retirant les teules soltes que encara queden a moltes vivendes del municipi.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca apunten que “davant del tornado que s’ha produït esta vesprada a Vilafranca l’Ajuntament ha activat a la brigada municipal per netejar els carrers de les restes de teulades i altres elements que ha destruït el fort vent”.

A més, “també s’està fent un recompte de danys i s’ha certificat que no hi ha danys personals. Des del consistori es continua treballant per analitzar els desperfectes i afeccions causades per aquest fenòmen meteorològic”.

Directe