Castellfort aprèn sobre economia social

La jornada va tenir un gran èxit amb més de 35 persones al auditori i més de 70 on-line

El passat dia 06 de juliol els membres de Xarxa Reactiva Els Ports, van participar presencialment en la formació d’Economia Social emmarcada dins els programes de formació sobre els Pactes de l’Ocupació AVALEM territori, sobre economia social a Castellfort, organitzada per les universitats valencianes juntament amb Labora-GVA-

Aquesta jornada va ser presentada per l’alcaldessa de l’Ajuntament de Castellfort ROSA ADELA SEGURA, BLAI PENYARROJA, president de la Mancomunitat Comarcal Els Ports juntament amb el Director Territorial en Conselleria d’Economia sostenible, sectors productius, comerç i treball José Vicente Andrés i Vicente Budí com a responsable de l’Institut de Desenvolupament Local de l’Universitat Jaume I.

La primera intervenció va anar a càrrec de la professora de l’ Universitat Jaume I, Luisa Alama que va parlar sobre l’Economia Social al Territori Valencià, seguit per Raul Contreras, cofundador NITTÚA – Plataforma para el cambio social, que va impartir la formació sobre Un model d’economia social per al territori, i finalment els membres de LA NIUADA, Centre d’emprenedoria social en la Plana Alta Nord, MIGUEL ANGEL RUBIO i LIDIA VIDAL, que van explicar el seu projecte experimental i les seves experiències.

La jornada va tenir un gran èxit amb la presència de més de 35 persones al auditori “El forn” de Castellfort i més de 70 persones de forma on-line.

Directe