Castellfort acollirà un concurs de pintura a l’aire lliure el 31 de juliol

El jurat està format per regidors i especialistes en belles arts

Castellfort, en una imatge recent

L’Ajuntament de Castellfort ha organitzat un concurs de pintura a l’aire lliure per al 31 de juliol a la plaça de la localitat. Amb aquesta convocatòria es busca impulsar i fomentar la creació cultural a través de les arts plàstiques i promoure i ressaltar el patrimoni local mitjançant la participació artística dels ciutadans.

Tothom qui vulga participar haurà de portar un suport rígid sense textura de 65 centímetres mínim i 200 centímetres de màxim per cada costat, un cavallet i la resta de material necessari per dur a terme la seua pintura. La tècnica pictòrica és lliure i la temàtica serà qualsevol motiu del municipi o voltants.

“El termini d’inscripció està obert fins al 29 de juliol, de manera presencial o per internet. El concurs començarà a les 10:30 hores i finalitzarà a les 17:30 hores. Entre les 18:00 hores i les 19:00 hores es presentaran les obres acabades i s’enumeraran i a les 20:00 hores, al Saló de plens, tindrà lloc l’entrega de premis. El 1er premi a l’oli és de 800 euros, el 1er premi a l’aquarel·la és de 400 euros i el segon premi accèssit és de 100 euros” explica Rosa Adela Segura, alcaldessa de la localitat.

El jurat, format pels regidors de l’Ajuntament de Castellfort i per persones especialitzades del món de la fotografia i les belles arts, escollirà els primers premis. El públic que compre papeletes votarà el segon i tindrà participacions per al sorteig que es farà del primer premi a l’aquarel·la.

Per qualsevol dubte, l’Ajuntament de Castellfort posa a disposició el seu telèfon: 964445781, alhora que espera una gran participació i rebuda de la iniciativa.

Directe