S’obri al trànsit el “pati” de l’escola i es condiciona el vial alternatiu

A l'interior de l'escola es realitzaran les millores en les aules d’infantil i en el nou ascensor

Les millores del CEIP Mare de Déu de Morella avancen i ja s’han iniciat els treballs en l’interior de l’edifici. D’aquesta manera, les actuacions consisteixen en el condicionament de les aules d’infantil, les quals comptaran amb banys i canviadors per a les xiquetes i xiquets, així com la instal·lació d’un nou ascensor que facilite l’accessibilitat a totes les plantes o la millora d’altres espais com banys comuns i sales de reunions. A més, cal destacar que, per una altra banda continuen els treballs del nou aulari i la construcció d’un mur de separació entre la zona del col·legi i la de la Piscina Municipal.

A més, cal explicar que el carrer junt amb el col·legi que estava tallat i s’utilitzava com a zona de pati durant el curs, està obert al trànsit de nou. A més, la brigada municipal d’obres realitza treballs de condicionament del carrer superior a aquest, i pel qual es desviaven els vehicles durant el curs escolar.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que “actualment, i aprofitant les vacances escolars, es treballa en l’interior de l’edifici del col·legi amb l’objectiu de tindre-ho tot enllestit quan tornen a començar les classes”.

L’edil ha destacat que “també s’aprofita l’obertura al trànsit del carrer que s’utilitzava de pati per a condicionar el carrer que albergava els vehicles durant el curs i que necessitava reparacions”. Finalment, ha comentat que “una vegada torne l’activitat escolar, continuaran els treballs en la zona exterior i el nou aulari, encara que es treballa igualment durant totes estes setmanes”.

Cal recordar que es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost d’1.500.000 euros per a la millora d’infraestructures educatives dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, amb el projecte es pretén ampliar el nombre d’aules, així com altres reformes que necessita l’edifici per a millorar l’accessibilitat, la instal·lació elèctrica, la calefacció, l’aïllament i el mobiliari.

Directe