Els Pobles Més Bonics d’Espanya llancen la campanya ‘L’Estiu més bonic, als nostres pobles’

L'associació té com a objectiu el suport i la promoció dels xicotets municipis

Peníscola, en una imatge d'arxiu

Els Pobles més Bonics d’Espanya llancen la campanya ‘L’estiu més bonic, als nostres pobles’ per a presentar l’oferta turística dels 104 pobles de la xarxa, on les seues tradicions, el patrimoni històric, cultural i paisatgístic, la rica gastronomia i la bellesa dels seus carrers i places, enamora any rere any als viatgers, que busquen destins pròxims, en plena naturalesa, lluny d’aglomeracions i on es pot garantir la privacitat en família o amb un grup reduït d’amics.

«L’estiu més Bonic, als nostres pobles, és la campanya d’aquest estiu que vol posar en valor la bellesa al costat d’altres valors que fan dels nostres pobles llocs únics. Les nostres festes d’estiu, la nostra naturalesa, la nostra gastronomia o la nostra autenticitat. Valors que serveixen per a aventurers, com a famílies o parelles», ha recordat Francisco Mestre, president de l’Associació els Pobles més Bonics d’Espanya.

“Excel·lents
expectatives

Per a Francisco Mestre «els nostres pobles estan preparats per a acollir efusivament a milions de turistes que estan desitjant recuperar el temps perdut i tornar a viatjar. La nostra guia i la nostra pàgina web són el millor complement per a aquests viatges».

Els Pobles més Bonics d’Espanya afronten l’estiu d’aquest 2021 amb unes «excel·lents expectatives», després dels indicadors interns que mostren l’ascens de les reserves gràcies a la fi de l’Estat d’Alarma i la lliure circulació entre províncies.

Directe