Ernest Blanch destaca l’avanç del viaducte de la N-232 com un pas més per la vertebració territorial

El secretari general provincial del PSPV ha ressaltat que les obres del Port del Querol són exemple del compromís del Govern amb Castelló

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha afirmat, amb motiu de l’inici del muntatge del viaducte de la N-232, que, este projecte, és “un pas més endavant” que “assegura una major vertebració del territori en les comarques de Els Ports i el Maestrat, i que serà realitat en els pròxims mesos”.

Blanch ha destacat “la sensibilitat i el compromís” del Govern de Pedro Sánchez i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que dirigeix José Luis Ábalos amb la província de Castelló, “que ha atés una reivindicació històrica de fa més de 40 anys”. “Una volta més es demostra com els governs socialistes passen de les paraules als fets i compleixen amb la paraula donada”, ha manifestat el diputat autonòmic.

Per al secretari provincial, este projecte, “no sols suposa una millora de les infraestructures i una major seguretat de les mateixes”, sinó que “va directe a garantir la millora en la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les comarques del nord de la província i assegurar una adequada vertebració de tots els municipis. A més a més, és una fita de l’enginyeria dins la nostra província”.

Blanch també ha fet un reconeiximent al caràcter reivindicatiu, de més de 40 anys, per part del president de la Generalitat, Ximo Puig, que va ser alcalde de Morella, de Rhamsés Ripollés, Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs, i dels propis veïns i veïnes d’estes comarques, “que portem molts anys demanant esta carretera”.

El viaducte tindrà una longitud de 432 metres que creurà el Barranc de la Bota i una altura de 60 metres en alguns punts. Estan col·locades totes les pilastres i estos dies començarà l’execució del gran arc que creuarà, de part a part, el barranc de la Bota, i que salvarà la major distancia i desnivell que té tot el tram. S’espera que finalitze, junt amb la resta d’infraestructures que conformen aquest projecte, en el mes d’octubre. Cal assenyalar que la N-232 Vinaròs-Vitoria és l’eixida històrica i natural del nord de la península de molta gent cap al Mediterrani per Vinaròs.

Directe