L’Ajuntament adequa les platges del Clot i Fortí amb l’aportació d’arena

S'han reparat els desperfectes que va ocasionar la intensa precipitació que va caure el passat 18 de juny

La Regidoria d’Obres i Serveis, amb la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, ha realitzat en les darreres setmanes feines d’adequació a les platges del Clot i Fortí per a garantir un litoral òptim per als centenars de banyistes que durant aquest estiu gaudiran de la costa vinarossenca.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que les feines han servit per a reparar els desperfectes que va produir la intensa pluja que va caure el passat 18 de juny. Segons ha assenyalat s’han hagut de realitzar intervencions d’emergència amb l’aportació d’arena a les platges del Fortí i del Clot, a més de la reparació dels accessos a la cala del Saldonar i en els propers dies a Fondo de Bola. Morellà afegia que també s’ha aprofitat per a renovar l’arena de la zona de voleiplatja del Fortí i garantir un espai més òptim per als veïns que cada dia s’apropen per a practicar aquest esport.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha indicat que “gràcies a la ràpida intervenció de l’empresa Cítrics Roquetes, concessionària del contracte de manteniment de platges a Vinaròs, s’han pogut repara tots els desperfectes que va ocasionar la pluja, a més de la reposició de l’arena”. En aquest sentit, comentava que es fonamental garantir una resposta ràpida davant de qualsevol imprevist meteorològic per adequar les platges i garantir una costa òptima als banyistes.

Directe