Benicarló fomenta l’ús del «saquet del pa»

És una manera de fer la compra del pa de manera ecològica i sostenible

La Regidoria de Serveis Lingüístics repartirà saquets del pa entre els clients i clientes dels forns i pastisseries de Benicarló, a partir del 3 de juliol, coincidint amb el Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic. Per a obtindre un saquet, només caldrà fer una compra a qualssevol dels establiments de pa i pastes de la ciutat.

L’objectiu d’aquesta campanya és difondre el lèxic del forn tradicional benicarlando, alhora que incentivar l’ús del saquet del pa de tela, per a evitar l’ús de plàstics innecessaris. A més, es pretén fomentar el comerç local i fer-ho en valencià, com a senyal afegit de qualitat i de tracte proper.

Paral·lelament, es reprén la incitativa «Etiquetar en valencià, senyal de qualitat» per tal de fomentar l’etiquetatge dels productes del forn en valencià, a través d’etiquetes preimpreses i la redició del Lèxic del forn. Aquests materials es distribuiran entre els propietaris i les propietàries dels establiments per tal de facilitar-los l’ús del valencià en els seus negocis.

Directe