Ares del Maestrat emplaça una nova jornada d’albirament d’aus

Programada per al cap de setmana del 10 i 11 de juliol

Els paisatges d’Ares tornaran a ser observats meticulosament amb una nova activitat d’albirament d’aus programada per al cap de setmana del 10 i 11 de juliol. L’empresa Actio Birding, que s’encarrega de preparar viatges i activitats dedicats a l’ornitologia, ha triat Ares com a seu de la seua nova programació gràcies a les seues possibilitats paisatgístiques i a l’ample catàleg de fauna albirada. “La biodiversitat de les terres pròximes a Ares és molt rica, per això és un lloc ideal per preparar excursions”, expressa Virgili Beltrán, gerent de l’empresa Actio Birding.

Ares funcionarà, en aquesta excursió, com a centre operatiu des d’on s’iniciaran i fins on tornaran les expedicions ornitològiques. El dissabte 10, des d’Ares es recorrerà part de la comarca dels Ports, passant per les localitats properes de Vilafranca, Forcall o Cinctorres, per descobrir aus com l’aufrany comú, espècie de la qual es recompten molt pocs exemplars a Castelló, o diferents espècies d’aus rapinyaires. Per al diumenge 11, l’expedició observarà les terres de l’Alt Maestrat, en punts amb biodiversitat especial com el Barranc dels Horts.

“En els recorreguts que fem també interpretem els paisatges i tot allò que els compon, com la pedra seca o la diversitat de flora d’Ares”, explica el gerent de l’empresa promotora de l’activitat, Actio Birding. Totes aquelles persones interessades a assistir a les excursions tenen que omplir un formulari online.

Directe