38 milions d’euros als ajuntaments per a reactivar l’economia de la província

El president de la Diputació visita les obres del Pla 135 a Sant Jordi i Cervera

38 milions d’euros als ajuntaments per a reactivar l’economia de la província
José Martí, al camp de golf de Sant Jordi

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada de l’equip de govern encarregada de la interlocució amb els municipis del Baix Maestrat, Ruth Sanz, han visitat hui en les localitats de Sant Jordi i Cervera del Maestre diferents actuacions finançades per la institució provincial amb càrrec al Pla 135 de 2020. En tots dos municipis ha renovat la vocació d’aquesta entitat pública “d’estar al costat dels ajuntaments, i més en temps de pandèmia”, mitjançant l’activació de programes al llarg de 2021 que superen els 38 milions d’euros, entre els quals s’inclouen l’el Pla 135, el Pla Resistir, #ReactivemObres, #ReactivemEmpreses, el Fons de Cooperació, el Fons de Despoblació, i la línia de suport a l’oci nocturn que pròximament veurà llum.

A Sant Jordi, on han sigut rebuts per l’alcalde, Iván Sánchez, han vist l’obra d’urbanització del carrer Sant Josep, que s’ha pavimentat amb formigó imprés i en la qual s’han realitzat voreres amb rajoles de formigó. És un projecte que també inclou la renovació de les xarxes de sanejament, proveïment d’aigua potable, xarxa elèctrica d’alta tensió i la xarxa d’enllumenat públic .

De cara al Pla 135 de 2021, la Diputació ja ha donat llum verda a l’aportació de 90.900 euros per al projecte d’ampliació i millora del camí rural que connecta Sant Jordi amb Ulldecona, pel qual s’accedeix a Sant Jordi Panoràmica, el camp de golf de la qual que han visitat hui Martí, Sanz i Sánchez.

José Martí, a Cervera

Una vegada a Cervera del Maestre, el president i la diputada Sanz han visitat al costat de l’alcalde, Adolf Sanmartín, les obres de condicionament de la zona recreativa del Calvari, situada en la part alta de la població. Es tracta d’una actuació que s’escomet en dues fase fonamentalment sobre la pista de tennis perquè es trobava molt deteriorada. La primera fase s’ha realitzat amb càrrec al Pla 135 de 2020 i la segona s’iniciarà a partir de setembre amb els fons del Pla 135 de 2021. Es tracta d’un projecte dissenyat per a escometre una remodelació integral, que inclou entre altres accions la modernització de la instal·lació elèctrica i la col·locació d’una nova tanca.

Iván Sánchez és l’alcalde de Sant Jordi i Jose Martí és el president de la Diputació de Castelló

El Pla 135 de 2020 va suposar una inversió de la Diputació de Castelló a Cervera del Maestre de 121.800 euros, dels quals 90.900 es van destinar a inversió i 30.900 a despeses corrents. Són les mateixes xifres contemplades en el Pla 135 de 2021.

Directe