Vinaròs recuperarà els exàmens teòrics de conduir a partir del mes de setembre

Així ho han acordat l'Ajuntament, Subdelegació del Govern, Trànsit i l'Associació d'Autoescoles

Aquest matí l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, acompanyat pel primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, la directora provincial de la DGT, Mercedes Peris i el president de l’Associació Provincial d’Autoescoles, Fernando Alonso, ha anunciat que Vinaròs tornarà a recuperar els exàmens teòrics de conduir a partir del mes de setembre, després de vuit anys.

L’alcalde ha destacat que “es tracta d’una molt bona notícia no només per a Vinaròs, sinó per a tota la comarca, perquè ja no caldrà que els veïns es traslladen fins a Castelló per a realitzar l’examen teòric de conduir”. En aquest sentit, assenyalava que cada any prop de 1.500 alumnes es veuen obligats a viatjar fins a la capital de La Plana per fer els exàmens, amb les conseqüents molèsties que això suposa tant per als estudiants com per les autoescoles, que en la majoria dels casos assumien les despeses del trasllat dels alumnes.

Alsina ha agraït la col·laboració de la Subdelegació del Govern a Castelló, DGT i l’Associació Provincial d’Autoescoles per fer possible la recuperació del servei, que beneficiarà a tots els veïns del nord de Castelló i a les 15 autoescoles actualment operatives. Segons explicava en els propers mesos es realitzaran les últimes gestions perquè els exàmens es puguen realitzar, a partir del mes de setembre, al Centre del Coneixement del Vinalab.

La subdelegada del Govern, Soledad Ten, també s’ha mostrat molt satisfeta per la recuperació dels exàmens i insistia que “és fonamental garantir uns serveis de qualitat, en especial als punts més llunyans de la província, com és el cas de Vinaròs”. Segons comentava l’objectiu des de la Subdelegació del Govern és continuar ampliant els serveis al municipi per a beneficiar als veïns de les comarques del nord de Castelló.

Per la seua banda, la directora provincial de la DGT, Mercedes Peris, agraïa el treball conjunt de les administracions, així com de l’Associació d’Autoescoles, per la seua bona disposició al llarg de totes les reunions realitzades. La directora comentava que “des de la DGT realitzarem els últims preparatius per recuperar els exàmens a partir de setembre, a més de garantir que el servei siga el més eficaç possible”.

Per acabar, el president de l’Associació Provincial d’Autoescoles, Fernando Alonso agraïa l’esforç de totes les administracions, i en especial de l’Ajuntament de Vinaròs, per recuperar de nou els exàmens teòrics de conduir.

Directe