L’Aplec de Forcall serà més íntim, sense acampada i previ inscripció

Per les limitacions sanitàries i per prevenció, les places seran limitades

El cartell de la 42ena edició es va presentar el passat mes d'abril

L’Aplec dels Ports continua avançant detalls de com serà l’edició d’enguany, prevista per al darrer cap de setmana de juliol. Des de la Comissió Organitzadora de Forcall confirmen que “enguany, com sabeu, sí que es realitzarà l’Aplec a Forcall. Sempre respectant les mesures de seguretat a causa de la situació actual.

La idea que tenen és “fer un aplec més íntim i segur, per això vos demanem responsabilitat. No serà un Aplec com els que coneixem fins ara i necessitem que, per la vostra part, sigueu conscients del que suposa per a la comarca dels Ports una aglomeració de gent d’aquesta envergadura. Necessitem que entengueu que hem hagut de ficar aforaments i places limitades pel simple fet de no ficar en perill al veïnat, innecessàriament, amb una aglomeració de gent durant tot el cap de setmana. A més, amb aquest aforament reduït també volem donar prioritat per gaudir de la festa i les reivindicacions a la gent que viu tot l’any a la comarca”


↳ Cal tenir en compte que:

▸ Les places són limitades.
▸ Caldrà inscriure’s en diversos punts físics de la comarca per a cada dia que vulgueu assistir.
▸ NO hi haurà zona d’acampada.
▸ Caldrà seguir les mesures de seguretat indicades per l’organització.

https://vimeo.com/289880522
Yolanda Miralles és membre de la Comissió Organitzadora de l’Aplec dels Ports

L’organització avancen que “més endavant vos direm com heu de fer per apuntar-vos. Fem un Aplec comarcal segur”. La 42ena edició de la festa comarcal es celebrarà a Forcall els dies 23, 24 i 25 de juliol de 2021.

Directe