Millora de l’accessibilitat del Centre de rehabilitació de Morella

Aquest servei sanitari s’ubica des de fa uns mesos a l’edifici del CISE

La Conselleria de Sanitat ha previst una millora de l’accessibilitat al Centre de rehabilitació de Morella que s’ubica a l’edifici del CISE. D’aquesta manera, han començat les obres en els banys d’aquest edifici i adaptar-los a les persones amb mobilitat reduïda.

La regidora de Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “des de Morella es presta el servei de rehabilitació a tota la comarca dels Ports i comarques veïnes i és important que siga accessible a les persones amb mobilitat reduïda, que són les que l’utilitzen amb més freqüència”. L’edil ha explicat que “aquest nou centre ha tingut molt bona acceptació des que es va traslladar des de la residència de la tercera edat el passat mes de setembre i faltava aquesta actuació”.

Cal recordar que el Centre de rehabilitació de Morella és un servei de la Conselleria de Sanitat, des d’aquest es presta a tota la comarca dels Ports, i poblacions veïnes d’altres comarques. Aquest estava ubicat a la residència de la tercera edat San Juan Bautista i durant l’any 2020 es va sol·licitar el canvi d’ubicació a causa de la necessitat d’espai tant a la residència com per a realitzar la rehabilitació. Així, durant els mesos d’estiu es va realitzar una actuació per adaptar l’espai del CISE, cedit per l’Ajuntament de Morella, i albergar el servei de rehabilitació, el qual es posava en marxa el passat mes de setembre. Cal explicar que utilitza tota la planta baixa de l’edifici del CISE i alberga la sala de consultes, els equips necessaris per a desenvolupar el servei i els banys.

Finalitza el taller
de la memòria

Fa unes setmanes s’anunciava que el taller de la memòria de Morella recuperava l’activitat presencial junt amb altres serveis que es realitzaven de manera telemàtica. Així, aquesta setmana ha finalitzat el curs d’aquest taller que compta amb molta participació. Ahir van visitar l’últim taller l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Promoció de la Salut, Malú Blasco.

Finalment, Malú ha recordat que “era molt important recuperar serveis com el taller de memòria de manera presencial, sobretot en aquells que les usuàries i usuaris ja estan vacunats” i ha remarcat que “enguany s’ha realitzat durant molts mesos de manera telemàtica i ara ja fa unes setmanes que es podia fer presencial”.

Directe