Ja a la venda el llibre “Muntanyes d’Il·lusions”

La mestra Pam Collado i els seus alumnes han estat treballant la despoblació

Ja a la venda el llibre “Muntanyes d’Il·lusions”

El projecte “Muntanyes d’Il·lusions”, que busca lluitar contra la despoblació de Portell per assegurar-ne el futur de l’escola, no només consisteix en reptes esportius, sinó que també inclou la creació d’un conte benèfic.

Pam Collado, la mestra de l’aulari de Portell, i els seus alumnes han estat treballant la despoblació, redactant el conte que tracta sobre els mateixos xiquets i xiquetes i el projecte que estan treballant a l’escola.

El conte narra com busquen remeis per combatre la despoblació de Portell i aconseguir tindre més companys i companyes de classe amb qui aprendre i jugar. El text ha estat escrit per Pam i Pep Jordà les il·lustracions són obra d’Isla Louise, que ha inclós també dibuixos dels xiquets i xiquetes de la localitat.

“L’edició i publicació del llibre, és a càrrec de la Fundació Mútua Levante, que ha decidit col·laborar amb el projecte i han eixit a la venda 500 exemplars amb un preu simbòlic de 12 euros. Tots els beneficis aniran destinats a ajudar a les famílies que ho necessiten i es vulguen instal·lar al municipi de Portell de Morella” explica Collado.

La presentació oficial del llibre és el dimarts 6 de juliol a Castelló, però tothom qui vulga fer-se amb el conte abans, pot fer-ho a través del CRA Celumbres, l’Ajuntament de Portell o contactant directament amb Pam Collado.

Per més aportacions econòmiques segueix disponible el compte bancari corresponent a l’Associació Esportiva Toll d’en Drac de Portell (ES103058735421272020130). Qualsevol persona que vulga fer una aportació ho pot fer aquí incloent MUNTANYES D’IL·LUSIONS com a concepte.

Directe