Querol Assessors fa el primer espai de coworking del territori

L’edifici s’ubicarà en la zona de la muralla de Morella

Querol Assessors fa el primer espai de coworking del territori

Querol Assessors ha donat a conéixer el seu darrer projecte. Aquest consistirà en la construcció d’un edifici, ubicat en la zona de la muralla de Morella, el qual es destinarà a la dinamització de l’activitat econòmica de la comarca gràcies a la creació del Coworking Maesports.

El Coworking Maesports també permetrà apropar emprenedors a inversors la qual cosa facilitarà la creació de noves activitats i projectes empresarials que alhora millorarà l’economia rural i la creació d’ocupació a la comarca. Amb aquest nou concepte des de Querol Assessors aposten pel coworking com un model per a fixar població i activitat econòmica a la comarca. Una ferramenta clau per a lluitar contra la despoblació.

L’edifici encara està en procés de construcció, però des de Querol Assessors esperen que molt prompte estiga obert i funcionant com un Centre de Negoci.

https://vimeo.com/289880522
Miguel Querol és el director de Querol Assessors

Aquest edifici comptarà amb diferents espais i multitud de serveis que beneficiaran a moltes persones autònomes del territori que puguen fer ús d’ell.

Directe