Les rebaixes a Benicarló, en valencià

La campanya també pretén apropar els servicis que ofereix l’Agència per al Foment del Valencià

La Regidoria de Serveis Lingüístics de l’Ajuntament de Benicarló ha posat en marxa la campanya «Les Rebaixes, en valencià», amb la intenció d’impulsar el comerç local i fer-ho en valencià, com a senyal afegit de qualitat i de tracte proper.

La campanya consisteix a oferir de manera gratuïta els cartells amb el textos «Rebaixes» i «Descomptes», així com etiquetes amb el text «Abans» i «Ara», per tal que els comerços locals els utilitzen als seues negocis durant els períodes de rebaixes.

El material es pot recollir a l’Agència per al Foment de les Iniciatives Comercials, de 9 a 14 h, al c. de César Cataldo, 2, 1r pis. La campanya, a més, compta amb el suport de la Unió de Comerços, que també repartirà material.

La campanya, a més, també pretén apropar els servicis que ofereix l’Agència per al Foment del Valencià (retolacions, resolució de dubtes lingüístics, etc.) a tots els comerciants i comerciantes de la ciutat.

Directe