L’Ajuntament de Vinaròs facilita cartelleria per a la campanya de rebaixes

Es repartiran un total de 10.000 etiquetes i 400 cartells per tota la ciutat

Vinaròs participa en la campanya conjunta de rebaixes que s’impulsa des de les agències de promoció del valencià amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per tal que els comerços pengen als aparadors les bandes publicitàries, amb el text «Rebaixes» en valencià.

A més a més s’ofereixen etiquetes amb les paraules «Abans» i «Ara» perquè es marquen el preu antic i el rebaixat dels articles. Es repartiran un total de 10.000 etiquetes i 400 cartells per tota la ciutat de Vinaròs.

La distribució dels cartells i etiquetes es realitzarà gratuïtament, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, al carrer de Sant Ramon. Els comerços interessats poden passar a recollir el material que necessiten fins que s’exhaurisquen les existències.

Directe