S’incorporen els informadors per a garantir les mesures anticovid a les platges

Els set joves comencen ara un període de formació i s’incorporaran a les platges el 27 de juny

Avui s’han incorporat els set joves menors de 30 anys contractats per la Generalitat que fins al 18 de setembre s’encarregaran de recordar als usuaris i usuàries de les platges de Benicarló del compliment de les mesures anticovid i les recomanacions vigents.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor de Policia i Seguretat, Ilde Añó, la regidora de Turisme, Isabel Cadona, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, han donat la benvinguda als informadors i els han explicat les principals tasques que hauran de dur a terme.

Els informadors treballaran de 8.30 a 18.30 hores i estaran ubicats sobretot a la platja del Morrongo (la que té un aforament més reduït) i periòdicament s’aniran desplaçant a la Caracola, Gurugú i Mar Xica. La tasca que duran a terme, sempre en coordinació amb els equips de socorrisme i salvament, serà bàsicament informativa, centrada sobretot en el control d’aforament i enguany també en la recomanació de no fumar, ja que les platges de Benicarló s’han incorporat a la xarxa de Platges Sense Fum de la Generalitat.

Aquest estiu es podran fer servir matalassos inflables i altres jocs d’arena i també estaran oberts els parcs infantils. Els jocs de pilota només estaran permesos a partir de les 19.00 hores. Els informadors començaran el treball de platges el 27 de juny, després d’una setmana prèvia de formació.

Directe