‘Creixem Vinaròs’ dona resposta als xiquets amb discapacitat

La vicepresidenta Patricia Puerta els informa de diverses línies de subvencions

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, ha elogiat «el bon treball» que des de ‘Creixem Vinaròs’ ve fent-se des de 2013 per a donar resposta a les necessitats dels xiquets i xiquetes amb discapacitat intel·lectual de la zona nord provincial i de les seues famílies. Així hi ha transmés durant la visita programada a les instal·lacions per a comprovar el funcionament de les mateixes i la gestió d’atenció primerenca i de desenvolupament infantil.

Puerta ha destacat que és d’agrair els esforços d’aquesta entitat per a ajudar la població infantil amb diversitat funcional a desenvolupar al màxim el seu potencial màxim a través de metodologies adaptades a les seues capacitats. «És necessari comptar amb centres de rehabilitació infantils com ‘Creixem’ perquè brinden tot el seu suport i amor a les persones amb discapacitat».

A l’hora d’establir vincles de col·laboració, la responsable de Benestar Social ha informat la direcció dels diferents programes de subvencions a les que poden optar per a rebre finançament provincial. És important destacar que la Diputació de Castelló dedica cada any 600 mil euros en ajudes a entitats sectorials de la província per al desplegament de projectes que milloren el benestar i la qualitat de vida de la població.

Directe