Una tromba d’aigua converteix en rius els carrers de Morella

Tot i ser molt breu, en pocs minuts l'aigua deixava la capital dels Ports amb carrers inundats

La calor dels darrers dies ha donat pas a la pluja. Aquest dijous al matí alguns municipis del nord de la província de Castelló com, per exemple, Morella han viscut un episodi de fortes pluges. I és que més de la meitat de l’Estat està aquest dijous en alerta per risc d’intenses pluges acompanyades de vent i granís.

Segons dades aportades per l’Agència Estatal de Meteorologia, hi ha avís taronja a Aragó i Catalunya i avís groc al País Valencià on també s’han anunciat pluges d’entre 15 i 20 litres amb una major probabilitat de tempestes a la província de Castelló. De fet aquest matí, les fortes pluges deixaven imatges com aquesta a Morella al voltant de les 13 hores.

Tot i ser molt breu, en pocs minuts l’aigua deixava la capital dels Ports amb carrers inundats, com aquest amb pendent. De cara als pròxims dies s’espera una jornada amb núvols i sol, manteniment de les temperatures i vents suaus de Xaloc. I per dissabte una situació prou similar, si bé poden arribar algunes precipitacions en forma de tronada.

Directe