Els bombers donen per extingit l’incendi que va fer tallar l’AP-7

Es va poder controlar abans d'afectar el Parc Natural de la Serra d'Irta.

Aquest dimarts es registrava un incendi al terme municipal de Santa Magdalena de Polpís, a la comarca del Baix Maestrat. Eren al voltant de les cinc i mitja de la vesprada els serveis d’emergències del País Valencià van alertar d’un incendi forestal a Santa Magdalena de Polpís.

El foc que posteriorment es va estendre cap a Peníscola va obligar a tallar l’AP-7 en direcció Barcelona, provocant cues quilomètriques. Fins al lloc dels fets es van mobilitzar tres unitats de bombers forestals, tres autobombes i dues dotacions del CPBC a més de dos avions i dos helicòpters.

Finalment, al voltant de les vuit i mitja de la vesprada, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, a través de Twitter, informava que l’incendi s’havia pogut controlar i afortunadament no havia afectat el Parc Natural de la Serra d’Irta.

Ha sigut ja dimecres a primeres hores de la vesprada quan els bombers donaven el foc per completament extingit.

Directe