Benicarló instal·la una dutxa per a gossos a la platja per a mascotes del Barranquet

Actualment, Benicarló compta amb dos platges per a gossos

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Turisme, consolida la seua aposta per les platges per a gossos i suma una dutxa per a mascotes a la platja del Barranquet que facilitarà la neteja dels animals. Amb aquest nou element, l’Ajuntament dona resposta a una de les demandes dels usuaris d’aquestes platges per a gossos, que cada any tenen més èxit, tant durant l’estiu com durant la resta de l’any.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha reconegut que “les platges per a mascotes són cada vegada més demandades, no només entre la ciutadania de Benicarló, sinó també entre els turistes que ens visiten cada any”. “Els turistes que viatgen amb les mascotes són cada dia més nombrosos i demanen serveis addicionals per a què es tinguen en compte els seus animals”.

Isabel Cardona ha demanat a la ciutadania que “respecte la normativa de les platges per a gossos i faça un ús cívic i responsable de tots els elements per a les mascotes, tant de la dutxa com de les fonts”.

Actualment, Benicarló compta amb dos platges per a gossos: una a la costa nord (platja d’Aiguadoliva) i una altra a la costa Sud (platja del Barranquet).

Directe