Els 19 alumnes del centre s’enfronten a la Selectivitat

A la promoció de batxillerat d'enguany se l'ha qualificada de "brillant"

Els 19 alumnes del centre s’enfronten a la Selectivitat

L’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca ha tancat el curs recentment per als alumnes de 2on curs de Batxillerat, que aquesta mateixa setmana afronten les proves de l’AVAU (Avaluació per a l’Accés a la Universitat), històricament conegudes com Selectivitat. Alumnes de Vilafranca, Castellfort i la veïna comarca del Maestrazgo de Terol formen aquesta promoció que ha significat la quarta per a l’IES Vilafranca. Un total de 19 alumnes s’han graduat a l’IES Vilafranca al completar els estudis de Batxillerat i que pertanyen a dues modalitats formatives.

A més, alguns dels alumnes de l’IES Vilafranca que es presenten a les proves de l’AVAU compten amb una brillant trajectòria qualificativa i tenen possibilitats d’estar entre els millors alumnes de Batxillerat de la Comunitat Valenciana.

Des de l’IES Vilafranca es mostren satisfets amb l’evolució que està tenint l’alumnat al centre respecte al Batxillerat i treballa intensament en un nou desafiament per a l’inici del proper curs al mes de setembre. La posada en marxa del cicle formatiu d’Energies Renovables.

Alfonso Roig és el director de l’IES Vilafranca

Els alumnes afronten una dura setmana amb les proves d’accés a la Universitat entre els dies 8 i 10 de juny, que serviran per tancar definitivament un curs en el que han completat els estudis de Batxillerat a l’Institut de Vilafranca.

Directe