Ja es coneix la presentadora i mantenidora de les Festes de Sant Joan i Sant Pere

Neus Bordes i Jessica González conduiran l'acte del 19 de juny

La Regidoria de Festes, encapçalada per Paula Cerdà, ha donat a conèixer el nom de la presentadora i de la mantenidora en l’acte de la proclamació de les dames i cavallers que es farà el proper 19 juny, que servirà per obrir les Festes de Sant Joan i Sant Pere.

La gala estarà dirigida per l’actriu de teatre local Neus Bordes, que sempre ha mostrat una gran fascinació pel món de l’espectacle. Des de fa set anys forma part del grup de l’Aula de Teatre Municipal “Els Figurants” i posteriorment també es va adherir als grups “Escuela de Teatro l’Escenari” de Benicarló i “Puro Teatro” de Vinaròs. Bordes ha participat en un total de 14 obres al llarg de la seua trajectòria artística i destaca que “assumeix el repte de presentar la gala de les dames i cavallers amb molta il·lusió”.

Per la seua banda, Jessica González serà mantenidora de les festes. També nascuda a Vinaròs al 1988 és Diplomada en Infermeria per la Universitat CEU Cardenal Herrera. Al llarg de la seua trajectòria professional ha exercit a l’àrea Sanitària del Baix Maestrat i els Ports, així també com a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, en els equips d’Especialitats, Cirurgia, Quiròfan i Cures Intensives. Des de 2019, és part de la Unitat d’Hospital a Domicili, però amb les necessitats sanitàries que requeria la pandèmia ha hagut de tornar a la Unitat de Cures Intensives. A més, ha sigut infermera escolar al Centre d’Educació Especial Baix Maestrat durant el curs 2018/2019.

El seu interés per la formació continuada i la millora en tècniques innovadores en la seua disciplina ha fet que haja estudiat dos postgraus: el Màster d’Envelliment i Salut per la Universitat Rovira i Virgili (2014) i el Màster d’Infermeria en Cures Intensives per la Universitat CEU Cardenal Herrera de València (2020). També ha rebut el curs de formació d’infermeria de referència en pràctiques clíniques curriculars externes de la Universitat Jaume I, que la capacita per dedicar-se a la docència de noves infermeres.

La regidora de Festes, Paula Cerdà, ha destacat que “Bordes ha estat escollida pel seu lligam cultural amb Vinaròs i González per la seua gran dedicació al món de la salut, en homenatge també a la gran tasca que han realitzat els professionals dels camps de la medicina i infermeria al llarg de la pandèmia”.

Directe