Vinaròs inicia temporada de platges i cales

Amb la recuperació de serveis

Els diferents departaments que tenen competències en l’àmbit de la gestió de les platges a Vinaròs ultimen l’inici de la temporada de bany en aquests dies.

Després de l’evolució favorable que la Covid-19 està tenint en les darreres setmanes, s’ha decidit recuperat alguns serveis que l’any passat no es varen prestar, com ara el lloguer d’hamaques i para-sols, la realització de paddel surf o la disponibilitat de xiringuitos a les dues platges urbanes, les del Fortí i la de Fora del Forat. Tots els serveis, ja han sigut adjudicats menys un xiringuito, que des d’avui, torna a sortir a licitació després d’haver quedar deserta l’anterior licitació. La informació ja es troba en el perfil del contractant i la plataforma de contractació de l’estat.

A partir del divendres 4 de juny es podrà fer ús dels rentapeus de les platges del Fortí i Fora del Forat. De manera progressiva en les properes setmanes es recuperarà aquest servei tant en els rentapeus urbans vermells com els blancs propietat de turisme Comunitat Valenciana.

D’altra banda, el nou adjudicatari del servei de salvament i socorrisme, i acompanyament de persones amb mobilitat reduïda per als punts accessibles, restarà obert des del 18 de juny. A partir d’eixa data els usuaris interessats en fer ús dels punts accessibles podran telefonar per reservar hora i utilitzar-lo amb totes les precaucions sanitàries. El telèfon de reserva d’aquest servei ja està disponible: 677887424

A més a més, en el moment que la Generalitat Valenciana ultime les condicions per tal de contractar els Auxiliars de Platges, es tornarà a posar en funcionament el control d’aforament, el qual estarà disponible per als usuaris en la web de amarvinaros.com.

L’objectiu d’aquesta temporada és que per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere es puguen prestar tots els serveis amb total normalitat.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha afegit que “a tots aquests serveis, aquest any tornarem a incloure totes les mesures d’higiene i distanciament marcades per Turisme Comunitat Valenciana i el Ministeri de Sanitat per tal de garantir que tots els banyistes puguen gaudir del nostre litoral amb total seguretat”. També ha volgut destacar les tasques de manteniment i reparació d’alguns accessos i entorns de les cales de la Costa Nord com per exemple Cala del Pinar o Platja dels Cossis. Uns treballs que ha portat a terme la Regidoria d’Obres i Serveis per tal de tindre en les millors condicions possibles aquests entorns naturals.

Directe