L’institut José Vilaplana incorpora el Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar

Pertany a la família d'Imatge Personal i s'impartirà a partir del proper mes de setembre

La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ha incorporat un nou cicle de Formació Professional a l’institut José Vilaplana, en concret es tracta del Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar, emmarcat dintre de la família d’Imatge Personal. Aquesta nova formació, que s’incorpora a l’extensa oferta formativa que imparteix el centre educatiu, ofereix diferents sortides professionals, com ara, perruquer, tècnic/a en tall de cabell, tècnic/a en coloracions capil·lars o recepcionista en empreses de perruqueria, entre altres.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha qualificat aquesta notícia de molt positiva per a Vinaròs i la resta de la comarca, perquè suposa ampliar l’oferta dels cicles formatius al Baix Maestrat. Segons indicava “és fonamental disposar d’un àmplia varietat de cursos perquè els alumnes puguen continuar la seua formació acadèmica prop de casa”. En aquest sentit, insistia que la Formació Professional és una molt bona oportunitat per aconseguir una titulació que facilite als joves la incorporació al mercat laboral, així també com per a la resta de les persones interessades en ampliar els seues coneixements i millorar també seus opcions de trobar feina.

Per a més informació poden adreçar-se a la nova web creada per les Regidores d’Educació i Innovació Digital on trobaran tota l’oferta formativa que s’ofereix als centres educatius de Vinaròs i la comarca.

Directe